Hvilken farge er gassmåleren?
Hvilken farge er gassmåleren?

Video: Hvilken farge er gassmåleren?

Video: Hvilken farge er gassmåleren?
Video: Hvordan farge garn hjemme 2024, April
Anonim

Hoved farger basert på konvensjonen brukes på samme måte som i USA: rød for elektrisitet, gul for gass , og blå for vann.

Følgelig, hva slags maling bruker du på en gassmåler?

Gassmålere vil være malt på gass - måler fabrikk. Når fabrikker (med en institusjonell kunde) maling ting i produksjon, bruker de det aller beste maling , som ville være en 2-delt LPU over 2-delt epoxy primer. Eller i det siste, pulverlakkering med kjemikalier av tilsvarende kvalitet.

Hvem er på samme måte ansvarlig for gassmåleren? Mens SoCalGas® er ansvarlig for å opprettholde det naturlige gass linjer som bærer naturlig gass til din måler , hvis du er en eiendomseier, eiendomsforvalter, leietaker og/eller beboer, er du det ansvarlig for å opprettholde alle kundeeide gass linjer på din side av måler.

Med dette i øyesyn, kan du male gassmålere?

Kunder kan male deres egen meter forutsatt at de ikke gjør det maling det er svart og det gjør de ikke maling over urskiver, glass eller andre identifikasjonsnumre.

Hvordan måles gass?

For å måle mengden elektrisitet eller gass som du bruker, installerer verktøyet en måler mellom innkommende elektrisk kraft eller gass linjer og distribusjonsstedet ved huset. EN gassmåler drives av kraften i bevegelsen gass i røret, og snur også raskere etter hvert som strømmen øker.

Anbefalt: