Innholdsfortegnelse:

Hva gjør hotellvedlikehold?
Hva gjør hotellvedlikehold?

Video: Hva gjør hotellvedlikehold?

Video: Hva gjør hotellvedlikehold?
Video: Hva gjør en prosessingeniør 2024, April
Anonim

Som en hotellvedlikehold arbeider, er jobboppgavene dine å inspisere og reparere forskjellige energisystemer, for eksempel varme- og kjølesystemer, rørleggerarbeid, belysning og kjøkkenutstyr. Du hjelper også med å reparere gulv, tak og dører og installere nye produkter, for eksempel vinduer, tepper og lysarmaturer.

På samme måte spør folk, hva er vedlikehold og omfang av vedlikehold på et hotell?

Hotellvedlikehold er utførelsen av generell, forebyggende, korrigerende og nødstilfelle vedlikehold for en gitt hotell anlegget. Det innebærer en kombinasjon av tekniske og administrative handlinger som utføres for å beholde en vare, utstyr, system, anlegg eller maskin for å gjenopprette den til en akseptabel arbeidsforhold.

I tillegg, hvorfor er vedlikehold viktig i hotelldriften? Rollen til en hotellets vedlikehold avdelingen skal sørge for at alle fasiliteter og utstyr holdes i god stand og fungerer problemfritt for å redusere risikoen for avbrudd i driften av hotell.

Hva er dessuten vedlikeholdspliktene?

Vedlikeholdsarbeiderens oppgaver og ansvar

  • Utfør rengjøringsaktiviteter som støv, mopping etc.
  • Utfør mindre reparasjoner.
  • Sjekk kontrollpaneler og elektriske ledninger for å identifisere problemer.
  • Installer apparater og utstyr.
  • Utfør hage/hagevedlikehold ved å klippe plen, samle søppel osv.

Er hotellvedlikehold en god jobb?

Siden dette karriere krever en omfattende reparasjon og vedlikehold bakgrunn med varierte oppgaver hver dag, jobber i hotellvedlikehold kan være en god passer hvis du er en allsidig og liker å gjøre forskjellige oppgaver hver dag på jobb.

Anbefalt: