Må en HOA levere selvangivelse?
Må en HOA levere selvangivelse?

Video: Må en HOA levere selvangivelse?

Video: Må en HOA levere selvangivelse?
Video: Обшивка балкона пластиковыми панелями (Часть 1) 2024, April
Anonim

En huseierforening anses som et selskap av Internal Revenue Service. Selv om foreningen er organisert som en ideell organisasjon, vil skattemyndighetene behandle den som et selskap. Det betyr HOAs må send inn selvangivelse , inkludert en stat komme tilbake i noen stater, men det gjør ikke nødvendigvis bety en HOA kan skylde skatter.

Ved siden av dette, hva skjer hvis HOA ikke registrerer skatt?

Din HOA har evnen til å fil skjema 1120 eller skjema 1120-H. Når du ikke fil din HOA inntekt avgift retur innen forfallsdatoen, en straff for sent innlevering vil bli vurdert. Straffen er basert på størrelsen på avgift byrde. Hvis du er på grunn av refusjon og du ikke fil i tide, der er ikke sen innlevering av bøter.

Må en sameieforening på samme måte sende inn selvangivelse? Sameierforeninger er enheter som håndhever regler og retningslinjer for samfunnsstyring. De er pålagt å fil føderal igjen på skatten . De fleste stater (det ha en inntekt avgift ) Følg de føderale retningslinjene. Derimot, arkivering krav og avgift prisene vil variere fra stat til stat.

hva slags selvangivelse sender en huseierforening?

Siden huseiere ' foreninger er selskaper, må de fil en bedrift selvangivelse ( Skjema 1120 amerikanske bedriftsinntekter Skattemelding ); de kan imidlertid velge å filskjema 1120-H i stedet.

Betraktes An Hoa som en non-profit?

HOAs generelt har ikke - profitt status som standard. Dette fordi formålet med foreningen ikke er å tjene penger, men heller å vedlikeholde og styre. Å være ikke - profitt blir ofte forvirret med å være skattefri, noe som er annerledes og ikke er relatert. Som en generell regel, HOAs er ikke skattefrie.

Anbefalt: