Dreper diatoméjord veggedyr?
Dreper diatoméjord veggedyr?
Anonim

Behandle veggedyr Med et naturlig plantevernmiddel

Diatoméjord er en effektiv veggedyr pulver. Diatoméjord (DE) dreper veggedyr ved å absorbere det oljeaktige, beskyttende laget som dekker eksoskjelettene deres. Uten dette beskyttende belegget, veggedyr vil dehydrere og dø innen få timer

Tilsvarende, hvor lang tid tar det kiselgur å drepe veggedyr?

LANG VARIG MEN SAKTE AKTUELL: Mens kiselgur gjør ikke drepe de feil umiddelbart (det kan ta 7 til 17 dager) det har lang -laste, effektive resultater.

Man kan også spørre, kan veggedyr bli immun mot kiselgur? DE under et mikroskop ser ut som små barberblader og er dødelig for de fleste insekter, inkludert veggedyr . Det som også er bra med DE er veggedyr ikke er i stand til det bli til motstandsdyktig fordi den er helt naturlig uten kjemikalier. Diatoméjord kan absorberer opptil 10 ganger vekten og må forbli tørr for å være effektiv mot veggedyr.

På denne måten kan jeg legge kiselgur på sengen?

Samtidig som kiselgur brukes oftest som en måte å drepe insektene mens de kryper langs gulvet, det kan også brukes til stor effekt på madrassen selv. Før du legger madrassen i et forseglet trekk, dryss DE -støvet gjennom hele madrassen.

Kan du blande diatoméjord med vann og spraye det?

Av blande DE med vann , og ved hjelp av en sprøyte verktøy, du kan nå vanskelige eller store områder, og DE vil hold deg til alt du dekke. Husk, DE vil ikke drep insekter mens det er vått, men når det tørker det ut vil beholde sine insektdrepende egenskaper.

Anbefalt: