Hvor dyp er frostlinjen i Maryland?
Hvor dyp er frostlinjen i Maryland?

Video: Hvor dyp er frostlinjen i Maryland?

Video: Hvor dyp er frostlinjen i Maryland?
Video: ★ How to Get to Mars. Very Cool! HD 2024, April
Anonim

De frostlinje i de fleste deler av Maryland (de dybde hvor grunnvannet fryser) er omtrent 30 tommer, som også er det regulerte minimale fotfestet dybde i Baltimore County. Å grave gjennom 30 tommer frossen grunn kan være slitsomt, for å si det mildt, men i virkeligheten fryser bakken sjelden det dyp.

Tilsvarende, hvor dyp er frostgrensen i mitt område?

Mens gjennomsnittet dybde av frost for vår region er mellom 15 og 20 tommer, den etablerte dybde frostlinje varierer fra 36 til 48 tommer. Så frostlinje er en "trygg" avstand under overflaten av bakken hvor jord og alt som legges i den vil ikke bli påvirket av minusgrader.

Man kan også spørre, hvor dyp er frostgrensen i Ohio? 32 tommer

Dessuten, hvor langt under frostgrensen bør fotfestene være?

Dybde og bredde på Footings Dybde : Footings bør utvide til et minimum dybde på 12 tommer under tidligere uforstyrret jord. Fotfester også må forlenge minst 12 tommer under de frostlinje (de dybde som bakken fryser til om vinteren) eller må være frost -beskyttet.

Hvor dyp er frostlinjen i New York?

De frostlinje i upstate New York er større enn 48 tommer i de fleste områder og varierer fra 32 til 48 tommer i andre deler av Empire State, ifølge Adirondack Almanack-forfatter Tom Kalinowski. De frostlinje er den maksimale avstanden under bakken som jordvann fryser.

Anbefalt: