Hvor mange murstein trenger jeg for et 6 -roms hus?
Hvor mange murstein trenger jeg for et 6 -roms hus?

Video: Hvor mange murstein trenger jeg for et 6 -roms hus?

Video: Hvor mange murstein trenger jeg for et 6 -roms hus?
Video: Идеальная транзитная Печь, которая отопит двухэтажный дом S=80 м.2 Ч.6 2024, Mars
Anonim

Det totale arealet (Tsf) som skal dekkes av murstein vil være Wsf - Fsf - Dsf. Nå er det omtrent tre murstein til kvadratfoten, så det omtrentlige antallet murstein du vil trenge vilje være Tsf/3 - (forutsatt at du er i et klima der en enkelt overflate er tilstrekkelig).

Videre, hvordan beregner jeg hvor mange murstein jeg trenger til et hus?

En murstein vegg A en murstein bred vegg krever 120 murstein per kvadratmeter. Så den første fasen er bare å måle høyden og lengden på veggen i meter, gang dem sammen for å gi arealet i kvadratmeter, og gang dette med 120.

hvor mange klosser trenger jeg for å bygge et hus med 2 soverom? Kvadratmeter er ofte skrevet som 'm2' eller 'kvm. m '. I eksemplet ovenfor for en 2 kvadratmeter vegg du vil trenge å multiplisere 2 (område av murverk) x 60 (antall murstein per kvadratmeter) = 120 murstein.

I tillegg, hvor mange klosser trenger jeg for et hus med 3 soverom?

Generelt er høyden på boligbygging omtrent 3 måler. i så fall, murstein kravet er ca 8–11 nr.

Hvor mange klosser skal til for å lage ett rom?

De fleste boliger er bygget med 8 fot tak og et gjennomsnitt soverom er omtrent 11 fot med 11 fot. Så 11ft× 8ft=88ft² ×4 vegger = 352kvadratfot er din totale veggoverflate. 352×6= 2112 murstein for å dekke alle 4 veggene i a rom det er 11 fot x 11 fot.

Anbefalt: