Hva er Draw D?
Hva er Draw D?

Video: Hva er Draw D?

Video: Hva er Draw D?
Video: Нарисуйте этот древний сильный знак на руке, вернутся деньги и удача. Что делать, чтобы привлечь 2024, Kan
Anonim

Kapasitet/begrensninger -delen svarer på spørsmålet "Hva kan fienden gjøre?" Et akronym som brukes for å beskrive fiendens evner er TEGNE - D , som står for Forsvar, Forsterk, Angrip, Uttrekk og Forsink.

I forhold til dette, hva brukes Smeac til?

SMEAC (uttales "smee-ack") er forkortelsen akronym brukt i militæret for å referere til Five-Paragraf Order og står for Situation, Mission, Execution, Administration and Logistics, and Communication Plan (SMEALCP rullet ikke av tungen).

Foruten ovenfor, hva er formålet med rekkefølgen på 5 avsnitt? FEM AVSNITTBESTILLING FORMAT Formålet med bestillingen med fem ledd er å gi en ordre på en klar og konsis måte ved en grundig orientering av operasjonsområdet. En rekkefølge på fem ledd gir underordnede den nødvendige informasjonen som er nødvendig for å utføre operasjonen.

På samme måte kan du spørre, hva betyr Smeac?

SMEAC er rekkefølgen på fem ledd og brukes av Marine Corps, Army og andre deler av det amerikanske militæret. Ordningen med fem ledd står for Situasjon, Misjon, Utførelse, Administrasjon/Logistikk, Kommando/Signal.

Hvordan skriver du en Smeac?

En ordre spesifiserer instruksjonen til en enhet i et strukturert format som gjør det enkelt å finne hvert enkelt krav. De fem avsnittene kan huskes med forkortelsen SMEAC : "S" Situasjon, "M" Misjon, "E" Utførelse, "A" Administrasjon/Logistikk, "C" Kommando/Signal.

Anbefalt: