Hvordan beregner du likvide ubegrensede netto eiendeler?
Hvordan beregner du likvide ubegrensede netto eiendeler?

Video: Hvordan beregner du likvide ubegrensede netto eiendeler?

Video: Hvordan beregner du likvide ubegrensede netto eiendeler?
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, Mars
Anonim

Måneder av Likvide ubegrensede netto eiendeler (LUNA)

Beregn likvide ubegrensede netto eiendeler eller LUNA i henhold til diagrammet her, og del dette tallet med ditt månedlige utgiftsnummer for å få Months of Likvide ubegrensede netto eiendeler

Med tanke på dette, hvordan beregner du ubegrenset nettoposisjon?

Ubegrenset nettoposisjon er restmengden av netto posisjon ikke inkludert i nett investering i kapital eiendeler eller den begrensede netto posisjon.

Man kan også spørre seg, hva er inkludert i frie netto eiendeler? Ubegrensede netto eiendeler er eiendeler gitt av givere til en ideell enhet som ikke har noen begrensninger for bruken. Dette er den mest ettertraktede typen ressurs , siden de også kan brukes til administrative og innsamlingsaktiviteter.

På samme måte kan man spørre seg hvordan man beregner endring i frie netto eiendeler?

Trekk de totale utgiftene og tapene fra den totale støtten, inntektene og gevinstene. Dette beregner totalen endring i netto eiendeler . Hvis støtten, inntektene og gevinstene overstiger utgiftene og tapene endring representerer en øke i netto eiendeler.

Hva er endring i ubegrensede netto eiendeler?

Ubegrensede netto eiendeler er donasjoner til ideelle organisasjoner som kan brukes til generelle utgifter eller andre legitime formål med ideelle organisasjoner. Midlertidig begrenset netto eiendeler er vanligvis øremerket av giveren for et bestemt program eller prosjekt og må brukes innen en bestemt tidsperiode.

Anbefalt: