Hvem bør utføre medisinavstemming?
Hvem bør utføre medisinavstemming?

Video: Hvem bør utføre medisinavstemming?

Video: Hvem bør utføre medisinavstemming?
Video: 💉 Лекарство от Коронавируса COVID-19 найдено?! / ЗДОРОВЬЕ 🚑 2024, April
Anonim

Tabell 3

Hvem er hovedansvarlig for følgende aktiviteter innen a medisinavstemming prosess (deg kan kryss av for mer enn ett yrke for hvert trinn)en Sykepleier Lege/forskrivning
c. Forsoning avvikene mellom pasientens medisiner historieliste og medisiner bestilles ved opptak 4 (9%) 23 (50%)

I denne forbindelse, hvem utfører medisinavstemming?

Farmasøytens rolle i medisinsk forsoning er å koordinere prosessen. Farmasøyten bør, hvor det er mulig, ta hovedansvaret for å sikre riktig kommunikasjon av medisiner informasjon til pasienter og andre helsepersonell om innleggelse, overføring og utskrivning.

For det andre, hva menes med medisinavstemming? Medisinsk forsoning er prosessen med å lage den mest nøyaktige listen som er mulig av alle medisiner en pasient tar - inkludert legemiddelnavn, dosering, frekvens og rute - og sammenligner denne listen med legens innleggelses-, overførings- og/eller utskrivningsordrer, med mål om å gi korrekte medisiner

Spørsmålet er deretter, er medisinavstemming nødvendig?

Dette forsoning er gjort for å unngå medisiner feil som utelatelser, dupliseringer, doseringsfeil eller legemiddel interaksjoner. Det bør gjøres ved hver overgang av omsorg der nye medisiner er bestilt eller eksisterende bestillinger skrives om.

Hva er trinnene i medisinsk forsoning?

Medisinsk forsoning innebærer et tretrinn prosess : bekreftelse (samle en nøyaktig medisinhistorikk); avklaring (sikre at medisinene og dosene er passende); og forsoning (dokumentere hver eneste endring og sørge for at den "overensstemmer" med all annen medisininformasjon).

Anbefalt: