Hva er en løsningsmiddelsveiseledd?
Hva er en løsningsmiddelsveiseledd?

Video: Hva er en løsningsmiddelsveiseledd?

Video: Hva er en løsningsmiddelsveiseledd?
Video: Hva er en "topliner"? 2024, April
Anonim

løsemiddel - sveiseledd . løsemiddel - sveiseskjøt . Et rør ledd laget ved å spre en sement på to plastoverflater som skal skjøtes. Sementen reagerer kjemisk med disse overflatene og løser dermed opp materialet.

Herav, hva er løsemiddelsveis?

Løsemiddelsveising , også kjent som løsemiddel sementering eller løsemiddel binding, er prosessen med å sammenføye artikler laget av termoplastiske harpikser ved å påføre en løsemiddel i stand til å myke opp overflatene som skal sammenføyes, og presse de myknede overflatene sammen. Rør og beslag bindes sammen ved hjelp av kjemisk fusjon.

Videre, kan jeg skjøte løsemiddelsveis for å presse passform? Komprimeringsavfall beslag . Komprimering av avfallsrør beslag er veldig nyttige som de kan brukes til å koble til løsemiddelsveis rør til push passform avfallsrør. Her har vi to stykker avfallsrør, disse er begge 32 mm, men den ene er løsemiddelsveis og den andre er push fit . Til bli med disse sammen vi vil bruke en kompresjon montering

Tilsvarende, hva er løsemiddelsveisrør laget av?

Ja, Push Fit er det laget fra polypropylen og Løsemiddelsveis er laget fra ABS -plast, eller noen ganger PVC. Begge er sterke og holdbare, men begge bør ideelt sett gis et beskyttende lag med maling når de brukes eksternt.

Hvor lenge varer løsemiddelsveisen?

Løsemiddelsveis sement er ganske raskt når det kommer til tørking, og det vil begynne å gå av nesten umiddelbart med de fleste produsentens varianter som er vanntette på rundt 10-20 minutter. De fleste vil også bli fullstendig kurert på omtrent 8 timer, men det anbefales alltid å la stå i 24 timer før bruk.

Anbefalt: