Innholdsfortegnelse:

Kan du legge blåstein over betong?
Kan du legge blåstein over betong?

Video: Kan du legge blåstein over betong?

Video: Kan du legge blåstein over betong?
Video: Støping av terrasse dekke 2024, April
Anonim

Du kan sett blåstein på en betong puten så lenge puten er i utmerket stand. De betong puten skal være 4 "-6" tykk. Under betong det skal være 6" komprimert tilslag, liggende på uforstyrret eller komprimert jord. I ville sett deretter blåstein på en 1"-2" mørtelinnstillingsseng.

Så, hvordan fester du heller til betong?

Til installere flagstone i denne metoden påføres våtmørtel enten direkte på en underbase av komprimert grus og sand, eller på en eksisterende betong plate. De flaggsteiner legges i mørtelbedet og deretter fylles fugene med enten sand eller ekstra mørtel eller farget fugemasse.

I tillegg, hva er Bluestone laget av? " Blåstein "er en daglig tale som vanligvis refererer til sedimentære bergarter, som sandstein eller kalkstein, som ser blågrå ut. De vanligste typene blåstein består av sedimenter som gjennomgikk millioner av år med kompresjon for å bli stein.

Når du holder dette for øye, hvordan fester du skifer til betong?

Hvordan installere skiferfliser over betong

  1. Sjekk betongoverflaten for å sjekke om den er vannrett, ved å bruke enten et 4-fots eller et 8-fots nivå.
  2. Bland en mengde tynnsett (for eksempel FlexBond) i en 5-gallons bøtte.
  3. Sett flisen i tynnsettet.
  4. Bland opp en mengde fugemasse i en 5-liters bøtte til konsistensen av peanøttsmør.

Kan du kutte blåstein?

Blå stein er tilgjengelig i ark som er hvor som helst fra en -tommers tykk til seks tommer tykk. Blå stein kan være skjære med et murblad på en sirkelsag, men dette kan forårsake mye støv. En bedre idé kan være å leie en strømkutter med et diamantblad og et innebygd vanningssystem for støvundertrykkelse.

Anbefalt: