Er det billigere å fly til Australia 1. juledag?
Er det billigere å fly til Australia 1. juledag?

Video: Er det billigere å fly til Australia 1. juledag?

Video: Er det billigere å fly til Australia 1. juledag?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Komme tilbake flyreiser er billigste på juledag eller 27. desember. Flygning prisene topper etter nyttår Dag , så fly hjem senere i måneden for bedre priser.

Hva er den billigste tiden å fly til Australia?

Den laveste sesongen generelt for flyr til Australia er fra midten av april til slutten av juni. Dette er senhøst/tidlig vinter Down Under, og det passer derfor kanskje ikke planene dine med mindre du er på vei nord i landet.

Man kan også spørre seg, hva er den billigste dagen å fly rundt jul? Beste tid å fly: Expedias data fant ut at julaften var den billigste dagen å fly, og reisende betalte rundt 100 dollar mindre enn de som begynte reisen på lørdag før ferien. 23. desember er det nest beste valget, sier Tiacoh, mens den travleste reisedagen rundt jul er 21. desember.

Er det derfor billigere å bestille flyreiser på juledag?

Som en generell regel, jo mindre praktisk flygning , billigere det er sannsynligvis. I år, juledag faller på en mandag, det samme gjør nyttår Dag . Det betyr at fredagen og lørdagen før disse helligdagene sannsynligvis vil være de mest passende tidspunktene for massene fly.

Er det travelt på julaften?

Passasjerer er minst sannsynlig å tåle folkemengder julaften , juledag og lørdag 5. januar. Det er anslått å være de tre tregeste dagene i vinduet for feriefly.

Anbefalt: