Hva er regnskapsføring av opplysninger?
Hva er regnskapsføring av opplysninger?

Video: Hva er regnskapsføring av opplysninger?

Video: Hva er regnskapsføring av opplysninger?
Video: Regnskapskurs: Hvordan føre eget regnskap? 2024, April
Anonim

Regnskap til Avsløringer - Informasjon som beskriver en dekket enhets avsløringer av PHI annet enn for behandling, betaling og helsetjenester; avsløringer laget med autorisasjon; og visse andre begrensede avsløringer.

Ved siden av dette, hva er en regnskapsføring av opplysninger under Hipaa?

Lov om helseforsikring om portabilitet og ansvar ( HIPAA ) Personvernregelen gir pasienter retten til å motta en oppføring, kjent som en regnskapsføring av avsløring , av informasjonen det vil si avslørt til andre av legen sin. En beskrivelse av informasjonen som ble åpnet.

Spørsmålet er deretter, hvor lenge må du behandle en forespørsel om regnskapsføring av opplysninger? De Regnskap til Avsløringer Svarskjema må sendes til pasienten innen 60 dager etter mottak be om . Hvis en utvidelse er nødvendig , Send Regnskap til Avsløringer Svarskjema til pasienten som angir en forlengelse på 30 dager for å fullføre prosessen.

På samme måte kan du spørre, hvilke elementer må regnskapsføring av opplysninger inneholde?

For hver avsløring må regnskapet inkludere: (1) Datoen for avsløringen; (2) navnet (og adressen, hvis kjent) på enheten eller personen som mottok den beskyttede helseinformasjonen; (3) en kort beskrivelse av informasjonen som er avslørt; og (4) en kort uttalelse av hensikt av avsløringen (eller en kopi av

Hva er en avsløring av PHI?

Tillatte bruksområder og Avsløringer i HIPAA For eksempel tillater HIPAA personvernregelen spesifikt bruk eller avsløring av PHI for den dekkede enheten som samlet inn eller opprettet den for sine egne behandlings-, betalings- og helsetjenester.

Anbefalt: