Hvordan lagrer du hummer i en kjøler?
Hvordan lagrer du hummer i en kjøler?
Anonim

Putt din hummer i en pose eller beholder med en ispose.

Beholdere med enkel åpning, som en kjøligere eller en pappeske, fungerer godt for lagring av hummer . butikk 1 eller 2 hummer i beholderen om gangen for å unngå strid mellom din hummer . Jo kaldere din hummer er, jo mindre vil den bevege seg.

Med tanke på dette, hvordan holder du hummer i live i en kjøler?

Den beste måten å beholde din hummer i live i opptil 24 timer er å butikk dem med fuktig avis (eller fersk tang) i den kaldeste delen av kjøleskap (vanligvis den nederste hyllen på baksiden eller i kjøttbeholderen). Hold hummer i en løs papirpose eller i forsendelsesbeholderen. Ikke engang tenk på fryseren!

For det andre, hvordan lagrer du hummer? I et kjøleskap, holde hummer så kaldt som mulig i en åpen beholder som en pappeske. Pakk dem med tang eller fuktig avis til beholde dem fuktige, men ikke våte. Aldri butikk dem på is eller i vann fra springen, ettersom ferskvannet vil drepe dem.

Bare så, hvor lenge vil levende hummer holde seg i en kjøler?

Frisk levende hummer kan holde seg i kjøleskapet ditt en til to dager . Ha dem på baksiden, der kjøleskapet er kaldest. De må holdes i live til du lager dem. Ikke oppbevar levende hummer i noen form for vann-det vil drepe dem.

Hvordan reiser du med en levende hummer?

Levende hummer er tillatt i innsjekkede poser. Du kan også ta med deg den klovne kompisen din i en håndbagasje så lenge han eller hun transporteres i en klar, plastsølsikker beholder. TSA anbefaler å sjekke med flyselskapene for mer spesifikke retningslinjer (JetBlue, for eksempel, sier at innholdet i beholderen må være tydelig merket).

Anbefalt: