Innholdsfortegnelse:

Hvordan bestemmer du verdien av næringseiendom?
Hvordan bestemmer du verdien av næringseiendom?

Video: Hvordan bestemmer du verdien av næringseiendom?

Video: Hvordan bestemmer du verdien av næringseiendom?
Video: Hvordan planlegger vi ny jernbane? 2024, Kan
Anonim

Til regne ut de verdi av en forretningseiendom ved å bruke Gross Rent Multiplier-tilnærmingen til verdsettelse, multipliser ganske enkelt Gross Rent Multiplier (GRM) med bruttoleiene til eiendom . Til regne ut bruttoleiemultiplikatoren, dele salgsprisen eller verdi av en eiendom av faget eiendommen sin brutto husleie.

Følgelig, hvilken verdi er mest brukt for næringseiendom?

I næringseiendom er det noen få allment aksepterte metoder for å vurdere (eller verdsette) fast eiendom. De tre vanligste er Koste Tilnærming, salgssammenligningsmetode og inntektsmetode.

Spørsmålet er deretter, hvordan beregner du økning i eiendomsverdi? Til regne ut verdistigning som et dollarbeløp, trekk fra initialen verdi fra finalen verdi . Til regne ut påskjønnelse som en prosentdel , dele endringen i verdi etter initialen verdi og gang med 100. Si for eksempel at hjemmet ditt var verdt $ 110 000 da du kjøpte det, og nå er det rettferdige markedet verdi er $135 000.

Hvordan bestemmer du eiendomsverdien ved siden av ovenfor?

For å estimere den nåværende markedsprisen på eiendom , del ganske enkelt netto driftsinntekt med kapitaliseringsrenten. For eksempel, hvis netto driftsinntekt var $ 100 000 med en kapitaliseringsrate på fem prosent, vil Eiendomsverdi vil være rundt 2 millioner dollar.

Hva er de fem verdsettelsesmetodene?

Verdsettelsesmetoder forklart

  • Det er fem hovedmetoder som brukes når du foretar en eiendomsvurdering; sammenligningen, fortjeneste, rest, entreprenører og investeringen.
  • Sammenligningsmetoden brukes til å verdsette de vanligste eiendomstypene, som hus, butikker, kontorer og standardvarehus.

Anbefalt: