Hvordan påvirker fabrikker miljøet?
Hvordan påvirker fabrikker miljøet?

Video: Hvordan påvirker fabrikker miljøet?

Video: Hvordan påvirker fabrikker miljøet?
Video: DEILIG MAT FRA ENKLE PRODUKTER I EN KAZAN 2 OPPSKRIFTER Usbekisk suppe 2024, April
Anonim

Fabrikker negativt påvirke miljøet gjennom utslipp av luftforurensende stoffer, deponering av giftig avfall og vannforurensning. Dessuten er de også de største lovbryterne når det gjelder klimagassbidrag. Fabrikker alene er ansvarlig for nesten to tredjedeler av utslippene som er skyld i de globale klimaendringene.

Videre, hvordan er fabrikker skadelige for miljøet?

Fabrikker er også en viktig medvirkende årsak til vannforurensning over hele verden. Ulovlig dumping av forurenset vann, gasser, kjemikalier, tungmetaller eller radioaktive materialer i store vannveier forårsaker skade på livet i havet og miljø som helhet.

For det andre, hvordan kan fabrikker redusere forurensning? Måter å Redusere Luft Forurensing fra Fabrikker Vi kan redusere luft forurensing ved å spare energi ved å slå av lys, datamaskiner, klimaanlegg og andre apparater når de ikke er i bruk. Oppmuntre dine ansatte til å bruke offentlig transport eller deg kan ordne en buss fra et felles punkt for dine ansatte.

Og hvordan påvirker industrien miljøet?

Industrialisering, selv om det er viktig for den økonomiske veksten og utviklingen av et samfunn, kan også være skadelig for miljø . Blant annet industriell prosessen kan forårsake klimaendringer, forurensning til luft, vann og jord, helseproblemer, utryddelse av arter og mer.

Hvordan påvirker selskaper miljøet negativt?

Noen av de primære miljøspørsmål at er påvirker bedrifter i dag inkluderer forurensning, avfallshåndtering, vannkvalitet og vannforsyningsspørsmål og klimaendringer.

Anbefalt: