Er jeg bjelkelag billigere enn tømmer?
Er jeg bjelkelag billigere enn tømmer?

Video: Er jeg bjelkelag billigere enn tømmer?

Video: Er jeg bjelkelag billigere enn tømmer?
Video: Takbjelker 2024, Kan
Anonim

En fordel fremfor tømmer er det et dypere jeg- bjelkelag medlem er bare trinnvis dyrere enn et grunnere medlem fordi det gjøres dypere ved å legge til mer webmateriale.

Ved siden av dette er TJI -bjelker gode?

Dimensjonsstabiliteten til TJI bjelkelag hjelpe dem å motstå vridning, vridning og krymping som kan føre til knirkende gulv. TJI bjelkelag er lette og kommer i lange lengder, noe som gjør dem raskere og enklere å installere enn tradisjonell innramming, og sparer deg både tid og penger.

Man kan også spørre, hva er maksimal spennvidde på en I -bjelke? Våre bjelker er tilgjengelig i dybder fra 9 ½ til 16 tommer og lengder opp til 52 fot for boligvurdering og dybder fra 18 til 24 tommer for kommersiell. IB MAKS -KJERNE I- Bjelkebjelker er anerkjent som en innovativ løsning på byggebransjens behov for gulv og tak.

På samme måte kan man spørre, hvor lange bjelkelag kan være uten støtte?

Bjelke Spenner En belastning på 60 pounds per kvadratfot krever mer Brukerstøtte og kortere spenn. Avstand på 12 tommer, den bjelkelag kan bare strekke seg over 16 fot 8 tommer. Ved 16 tommers avstand, 15 fot 2 tommer og 13 fot 3 tommer med 24 tommers avstand.

Er gulvstoler sterkere enn bjelkelag?

Gulvstoler kan spenne lenger mellom bærepunkter enn JEG- bjelker , som åpner for større åpne rom. Dette reduserer også behovet og kostnaden for ekstra bærestolper, bjelker og fotfester. Gulvstoler har innebygde åpninger som kan brukes til å installere VVS-kanaler, rørledninger og elektriske ledninger.

Anbefalt: