Legger du grus under fot?
Legger du grus under fot?

Video: Legger du grus under fot?

Video: Legger du grus under fot?
Video: Depeche Mode - Enjoy The Silence (Live in Berlin) 2024, Kan
Anonim

Grus under betong fotfeste . Mens de diskuterte prosjektet vårt med lokale gravemaskiner, nevnte flere at de vanligvis inkluderer 4 til 6 tommers knuseløp grus UNDER de fotfester - riktig komprimert, selvfølgelig - for å forbedre formingen og hellingen av fotfester.

Med tanke på dette, må du legge grus under betong?

Om du Helle betong for en gangvei eller uteplass, en sterk grus base er nødvendig for å forhindre betong fra sprekkdannelse og forskyvning. Grus lar vann renne ned i bakken nedenfor. Når den er pakket tett, kan den imidlertid grus beveger seg ikke under betong.

Videre, hvor mye grus trenger jeg for fundament? Det er klart at den viktigste delen av prosjektet er grus seg selv, og vi vil prøve å svare på spørsmålet, Hvor mye grus trenger jeg et skur fundament ?” Det er en rekke variabler som vi skal undersøke lenger ned, men for et enkelt svar trenger du ca. 3 til 4 kubikkmeter (ca. 5 tonn)

På samme måte kan du spørre hvor dypt og bredt fotfeste må være?

Dybde: Fotfester bør strekke seg til en minimumsdybde på 12 tommer under tidligere uforstyrret jord. Fotfester må også strekke seg minst 12 tommer under frostlinjen (dybden som bakken fryser til om vinteren) eller må være frostbeskyttet. Bredde: Fotfester bør ha en minimumsbredde på 12 tommer.

Trenger bærende vegger fotfeste?

Gulvet bjelkelag over dette vegg vil gå vinkelrett på vegg og denne massive betongblokken. Det er ingen trenge å fjerne bærende veggfot med mindre den på en eller annen måte er for høy. Det er en vanlig praksis at kjellerplaten helles slik at den hviler direkte på toppen av fotfester.

Anbefalt: