Hva representerer apen i en lang vei borte?
Hva representerer apen i en lang vei borte?

Video: Hva representerer apen i en lang vei borte?

Video: Hva representerer apen i en lang vei borte?
Video: Green Berets The Battle Of Lang Vei 2024, April
Anonim

De ape symboliserer det ødelagte politiske systemet som omfatter både den korrupte regjeringen og det villede opprøret som førte til sivile dødsfall under borgerkrigen i Sierra Leone. Beah viser at det ville være bedre å handle, selv med blodige konsekvenser, for å stoppe ødeleggelsessyklusen.

Når du tar dette i betraktning, hva betyr en lang vei borte?

Betydning av tittelen: Det refererer til det faktiske og emosjonelle avstand Ishmael reiser fra å være en tapt sjel som guttesoldat til en ung mann som kan fungere og bidra til samfunnet.

På samme måte, hva er betydningen av bh -edderkopphistorien i A Long Way Gone? De Bra Spider '' Musa understreker matens prakt: okra -suppe med palmeolje, kassavablader med kjøtt og potetblader. De Bra Spider kunne ikke undertrykke hans begeistring. Han ville ha all maten, så han utarbeidet en plan. Han samlet tau og vevde dem sammen.

På samme måte slutter en lang vei borte?

Ismael ender historien hans ikke med hans trygge ankomst til Amerika, men med en liten historie han hørte som gutt: Du er en jeger og du er i ferd med å skyte en ape. Før du kan trykke på avtrekkeren, forteller apen deg at hvis du dreper ham, vil moren din dø. Hvis du ikke dreper ham, vil faren din dø.

Er en lang vei borte?

EN Langt borte ” er et memoar om en 12 år gammel gutt som opplever krigens gru i Sierra Leone og klarer å rømme med hjertet og sinnet i behold. Â Denne sosialt relevante historien er fortalt i en unik førsteperson vei det er helt ærlig.

Anbefalt: