Hvorfor er kundelønnsomhetsanalyse et viktig tema for ledere?
Hvorfor er kundelønnsomhetsanalyse et viktig tema for ledere?

Video: Hvorfor er kundelønnsomhetsanalyse et viktig tema for ledere?

Video: Hvorfor er kundelønnsomhetsanalyse et viktig tema for ledere?
Video: 24 февраля опасный день, не делайте это, иначе быть беде. Народные приметы и традиции в Власьев день 2024, April
Anonim

Hvorfor er? kunde - lønnsomhetsanalyse et viktig tema til? ledere ? EN. Kundelønnsomhetsanalyse hjelper ledere for å se om kunder som bidrar betydelig til totalen lønnsomhet får et sammenlignbart nivå av oppmerksomhet fra organisasjonen.

Vet også, hva er nytten av å gjennomføre en kundelønnsomhetsanalyse?

1. CPP hjelper til med å tildele kostnadene og inntektene til forskjellige produkter og kunder hjelpe med å identifisere de lønnsomme og tapsgivende. 2. CPP hjelper til med å beholde kunder som programmer er satt på plass for å beholde de mest lønnsomme, og dermed resultere i kunde tilfredshet og lojalitet.

På samme måte, hva mener du med kundelønnsomhet? De definisjon av kundens lønnsomhet er “fortjenesten firmaet tjener på å tjene en kunde eller kunde gruppen over en bestemt periode, spesielt forskjellen mellom inntektene fra og kostnadene knyttet til kunde forhold i en spesifisert periode» (Wikipedia).

Spørsmålet er også, hvilken teknikk som brukes til analyse av kunders lønnsomhet?

Kundelønnsomhetsanalyse utføres best med en teknikk kjent som Activity based costing eller ABC analyse . Kundelønnsomhetsanalyse hjelper selskapet med å forstå nettet profitt kommer fra hver kunde som kan beregnes etter inntekt minus kostnader.

Hvilke kriterier kan brukes for å rettferdiggjøre kostnadsfordelingsbeslutninger som er de dominerende kriteriene?

Årsak og virkning kriterium og mottatte fordeler kriterium er dominerende kriterier når formålet med tildeling er knyttet til det økonomiske beslutningsformålet eller motivasjonsformålet.

Anbefalt: