Er leveringskostnad en salgskostnad?
Er leveringskostnad en salgskostnad?

Video: Er leveringskostnad en salgskostnad?

Video: Er leveringskostnad en salgskostnad?
Video: Хашлама в казане на костре! Многовековой рецепт от Шефа! 2024, Kan
Anonim

Leveringskostnad er en kostnader regnskap. Det er en del av driften utgifter i resultatregnskapet. Hvis selskapet klassifiserer utgifter til generelt og administrativt Utgifter og Selger og distribusjon Utgifter , " Leveringskostnad " Er del av Selger og distribusjon Utgifter.

Ved siden av dette er leveringskostnad en kostnad for solgte varer?

Leveringskostnad er en hovedbokkonto, der all frakt er lagret utgifter påløpt av en bedrift. Denne kontoen kan være inkludert i varekostnad artikkel i resultatregnskapet.

er leveringskostnad en debet eller kreditt? Frakt kostnader har en normal debet balansere. Økninger registreres som debet mens reduksjoner registreres som studiepoeng . Men når du kjøper varer fra en leverandør og du betaler for leveranse kostnader, øker du Salgskostnad-fraktkontoen og frakten Kostnader kontoen er upåvirket.

Er reklamekostnader på denne måten en salgskostnad?

Salgsutgifter er kostnadene knyttet til distribusjon, markedsføring og selger et produkt eller en tjeneste. Markedsføringskostnader som f.eks reklame , vedlikehold av nettsider og utgifter på sosiale medier. Selger kostnader som lønn, provisjoner og egenkontakt utgifter.

Er lønnskostnad en salgskostnad?

Selger utgift (eller salg kostnader ) inkluderer alle kostnader pådratt av salgsavdelingen. Disse kostnadene inkluderer vanligvis følgende: Selger lønn og lønn. Salgsadministrativt personale lønn og lønn.

Anbefalt: