Hva brukes hvit eddik til rengjøring?
Hva brukes hvit eddik til rengjøring?

Video: Hva brukes hvit eddik til rengjøring?

Video: Hva brukes hvit eddik til rengjøring?
Video: 12 bruksområder for EDDIK! 2024, April
Anonim

Eddik er en mild syre, noe som gjør den til en flott flerbruksartikkel renere for rundt huset. Som husholdning renere , eddik kan være brukt å gjøre alt fra å fjerne flekker, til å tømme avløp, desinfisere, deodorisere, og det kan til og med være brukt for å fjerne klistremerker.

I forhold til dette, er hvit eddik bra for rengjøring?

hvit eddik er den mest sure, noe som kan gjøre den til en potent renere , men det kan også gjøre det for sterkt for noen typer rengjøring i så fall kan du fortynne den med vann - eller gå til noe mildere, som eplecider eddik.

Tilsvarende, hvorfor bruke hvit eddik til rengjøring? Eddik gjør en flott renere fordi det er surt, noe som hjelper det å kutte gjennom hardt fett, skitt og mineralforekomster. Men eddik surhet kan også skade visse overflater, så det er viktig å vite hvilke som skal unngås.

Videre, hva brukes hvit eddik til?

hvit eddik består typisk av 4–7 % eddiksyre og 93–96 % vann. Det kan bli brukt til matlaging, baking, rengjøring og ugressbekjempelse og kan hjelpe vekttap og senke blodsukker og kolesterol. Forbruket er trygt i moderate mengder, men kan være farlig i store mengder eller sammen med visse medisiner.

Hva er forskjellen mellom rengjøring av eddik og hvit eddik?

Regelmessig, hvit eddik består av ca 5% eddiksyre og 95% vann. På den andre siden, rengjøring av eddik har en surhet på 6%. Den 1% mer surheten gjør den 20% sterkere enn hvit eddik . Destillert eddik er mildere enn hvit eddik og vil ikke være effektiv for rengjøring.

Anbefalt: