Hva lærte skildpadden Bert?
Hva lærte skildpadden Bert?

Video: Hva lærte skildpadden Bert?

Video: Hva lærte skildpadden Bert?
Video: Nyt hjem til mine landskildpadder # 8 tager skildpadderne ud af hi 2024, April
Anonim

FCDA bestilte en pedagogisk film til lære bort skolebarn om farene ved et atomangrep. Ved den første lyden av en alarm eller et lysglimt fra en atombombe, Bert ville hoppe inn i skallet hans for å beskytte seg selv.

Hva var hensikten med skildpadden på denne måten?

Skilpadden Bert . I 1951 hyret FCDA inn Archer Productions, et reklamebyrå i New York City, for å lage en film som kunne vises på skoler for å utdanne barn om hvordan de kan beskytte seg selv i tilfelle atomangrep.

Hva er and- og omslagsteknikken i tillegg? " And og trekk " er en metode for personlig beskyttelse mot virkningene av en atomeksplosjon.

Hva lærte skilpadden Bert foruten ovenfor?

Filmen er et av de første forsøkene på skjermen til hjelpe barn forstå hva de skal gjøre i tilfelle et atombombeangrep. 'Så, så snart en lærer ropte 'and' barna var lært å dykke under pultene deres og innta "atomic head clutch-posisjonen".

Hvorfor er and og dekke viktig?

And og deksel . And og trekk , beredskapstiltak i USA designet for å være et sivilforsvarsvar i tilfelle et atomangrep. Prosedyren ble praktisert på 1950- og 60-tallet, under den kalde krigen mellom USA og Sovjetunionen og deres respektive allierte etter andre verdenskrig.

Anbefalt: