Hva står SEC for i virksomheten?
Hva står SEC for i virksomheten?

Video: Hva står SEC for i virksomheten?

Video: Hva står SEC for i virksomheten?
Video: Perbandingan Trigonometri pada segitiga siku-siku (Sin Cos Tan COsec Sec Cot) 2024, Kan
Anonim

U. S. Securities and Exchange Commission ( SEK ) er et uavhengig føderalt regjeringsorgan som er ansvarlig for å beskytte investorer, opprettholde rettferdig og ryddig funksjon av verdipapirmarkedene og legge til rette for kapitaldannelse.

På denne måten, hva betyr SEC i en tekst?

SEC betyr "andre" Så nå vet du - SEK betyr "andre" - ikke takk oss. YW! Hva betyr SEC ? SEK er et akronym, forkortelse eller slangord som er forklart ovenfor der SEC-definisjon er gitt.

Hvordan fungerer SEC også? Securities and Exchange Commission er et føderalt byrå som regulerer verdipapirmarkedene i USA. De SEC er ansvarlig for å håndheve verdipapirlover, regulere verdipapirmarkedene og relaterte enheter og jobber for å sikre at investorer behandles rettferdig.

Deretter er spørsmålet, hva er rollen til SEC?

Oppdraget til U. S. Securities and Exchange Commission er å beskytte investorer, opprettholde rettferdige, ryddige og effektive markeder og legge til rette for kapitaldannelse.

Hva står SEC for?

U. S. Securities and Exchange Commission ( SEC ) er et uavhengig føderalt regjeringsorgan som er ansvarlig for å beskytte investorer, opprettholde rettferdig og ryddig funksjon av verdipapirmarkedene og legge til rette for kapitaldannelse.

Anbefalt: