Hva er wireline oljefelt?
Hva er wireline oljefelt?

Video: Hva er wireline oljefelt?

Video: Hva er wireline oljefelt?
Video: Wireline Operations 2024, Kan
Anonim

I olje og gass industri, begrepet ledning refererer vanligvis til en kablingsteknologi som brukes av operatører av olje og gass brønner for å senke utstyr eller måleinnretninger ned i brønnen for brønnintervensjon, reservoarevaluering og rørgjenvinning.

Når du tar dette i betraktning, hva gjør et wireline-serviceselskap?

Kabeltjenester brukes hovedsakelig til omfattende aktiviteter i gassindustrien så vel som oljeindustrien. Det er viktig gjennom hele livssyklusen til brønn som intervensjon, fullføring, stimulering, boring og leting.

På samme måte, hva er forskjellen mellom slickline og wireline? Mens a slickline er en tynn kabel innført i en brønn for å levere og hente verktøy nede i hullet, en ledning isan elektrisk kabel som brukes til å senke verktøy inn i og overføre data om forholdene i brønnhullet. Vanligvis bestående av flettede kabler, ledninger brukes til å utføre wireline logging, også.

Når det gjelder dette, hva er gjennomsnittslønnen for en kabeloperatør?

De gjennomsnittlig Wireline Operator-lønn i USA er $38,025 per år eller $19,50 per time.

Hva er en geofysisk kabeloperatør?

Rollen til en Geofysisk ledningsoperatør er ansvarlig for å drive vår ledning loggingsenheter og registrerer data fra en rekke Geofysisk kabel verktøy og retningsbestemt borehullsmålerutstyr.

Anbefalt: