Innholdsfortegnelse:

Hva er de to typene franchise?
Hva er de to typene franchise?

Video: Hva er de to typene franchise?

Video: Hva er de to typene franchise?
Video: Как создавалась "ФРАНШИЗА" Трэвиса Скотта 2024, Kan
Anonim

I bunn og grunn er det to typer franchising . De er produktdistribusjon franchising og forretningsformat franchising . Den viktigste delen av produktdistribusjonsformatet er at selve produktet er produsert av franchisegiver.

Følgelig, hva er de forskjellige typene franchising?

De fem hovedtypene franchiser er: jobbfranchise, produktfranchise, franchise i forretningsformat, investeringsfranchise og konverteringsfranchise

  • Job Franchise.
  • Produkt (eller distribusjon) franchise.
  • Forretningsformat franchise.
  • Investeringsfranchise.
  • Konvertering franchise.

Vet du også, hva er de fire typene franchising? Det er fire generelt enighet former for franchising : forretningsformat, produkt (også kalt "single operator"), produksjon og master. Fordi forretningsformat franchising er så vanlig, dette er hva de fleste tenker på når de diskuterer franchising.

Med tanke på dette, hva er de tre typene franchisetakere?

Det er tre forskjellige typer franchising som du kan velge mellom, de varierer i forhold til din stilling, dine innspill i virksomheten og mengden av involvering av franchisegiver . De tre typer franchiser er; forretningsformatet franchise , produktdistribusjon franchise og ledelse franchise.

Hva er en produktdistribusjon?

Produktdistribusjonsfranchise : Et leverandør-forhandlerforhold, produktdistribusjon franchise rett og slett selge Produkter franchisegiveren i deres virksomhetsområde. Franchisegiveren lisensierer vanligvis bare varemerket og logoen deres, men gir ikke hele systemet for å drive virksomheten.

Anbefalt: