Hvor lenge må jeg flytte ut etter lensmannssalg NJ?
Hvor lenge må jeg flytte ut etter lensmannssalg NJ?

Video: Hvor lenge må jeg flytte ut etter lensmannssalg NJ?

Video: Hvor lenge må jeg flytte ut etter lensmannssalg NJ?
Video: Кораль. Жизнь лесотундры Вынгаяхи 2. 2024, Kan
Anonim

Omtrent 60 dager etter de lensmannssalg , vil du motta et endelig varsel med en fastsatt dato for utkastelse. Hvis du ikke kan bevege seg før den datoen kan du gå til lensmann kontor og be om en høring hvor du kan fortelle din historie til dommeren og be om mer tid. Du kan få et par uker eller et par måneder.

Bare så, hvor lenge etter auksjonen må jeg forlate?

ca 30 til 45 dager

På samme måte, hvordan fungerer et lensmannssalg i NJ? Sheriff's Salg er stemmebud auksjon salg (ingen forseglede bud). Advokaten for saksøkeren starter budet på $ 100. Budgivningen fortsetter til den høyeste prisen er nådd. Det høyeste budet vil være kjøperen.

På samme måte kan man spørre seg, hvor lenge må man flytte ut etter et lensmannssalg?

Etter en eiendom selges til a lensmannssalg , en forelukking salg , det er en innløsningstid. For de fleste eiendommer er det en periode på seks måneder. Hvis huseieren flytter ute og eiendommen er erklært forlatt, innløsningsperioden kan forkortes til en måned.

Hvor mange ganger kan et lensmannssalg utsettes i NJ?

I New Jersey , a Lensmannssalg av en tvangseiendom kan bli utsatt (lyst for utsatt ) to ganger av lensmann på forespørsel fra huseier for noen Årsaken. Hver av disse utsettelsene skal vare i ikke mer enn 14 dager. Utlåner kan be om utsettelse som mange ganger som den vil uten grunn.

Anbefalt: