Innholdsfortegnelse:

Hva er lokaliseringsstrategi?
Hva er lokaliseringsstrategi?

Video: Hva er lokaliseringsstrategi?

Video: Hva er lokaliseringsstrategi?
Video: Hva er refleksjon 2024, Kan
Anonim

EN plasseringsstrategi er en plan for å oppnå det optimale plassering for et selskap ved å identifisere selskapets behov og mål, og søke etter steder med tilbud som er kompatible med disse behovene og målene. Et selskap lokaliseringsstrategi bør samsvare med, og være en del av, dets samlede selskap strategi.

Hva er en strategisk plassering her?

De strategisk plassering begrenser adgang til et større viktig geografisk deomen. Vanligvis blir fjelloverganger og fort på toppen av åser og fjell strategisk plassering gir en tydelig fordel til en forsvarer mot en erobrer.

Man kan også spørre hvorfor beliggenhet er viktig i næringslivet? Plassering er viktig fordi det har stor betydning for hvordan de første kundene dine kan finne deg, og hvor ofte de eksisterende kundene dine besøker. I utgangspunktet vil du bare være hvor kundene dine er og gjøre det så praktisk som mulig å besøke deg.

Deretter kan man også spørre seg hvorfor er lokalisering en strategisk beslutning?

plassering spiller en stor rolle i å tiltrekke og beholde de beste medarbeiderne, hvorav mange holder et øye med hvor de er basert for å optimalisere balansen mellom arbeid og privatliv. God plasseringsbeslutninger kan øke bedriftens langsiktige ytelse betydelig. Fattige kan koste millioner i tapt talent, produktivitet og kapital.

Hvordan velger bedrifter sin beliggenhet?

Her er noen tips for å gjøre det enklere å velge det beste stedet for virksomheten din:

  1. Kjenn virksomheten din.
  2. Finn kundene dine.
  3. Få en smak for samfunnet.
  4. Omfang konkurransen.
  5. Vurder trafikk og tilgjengelighet.
  6. Vurder bygningen.
  7. Balansere kostnader med andre faktorer.

Anbefalt: