Er det nødvendig med værmeldinger for VFR -flyvning?
Er det nødvendig med værmeldinger for VFR -flyvning?

Video: Er det nødvendig med værmeldinger for VFR -flyvning?

Video: Er det nødvendig med værmeldinger for VFR -flyvning?
Video: Motorkultivator starter ikke (diagnostik og reparation) 2024, April
Anonim

Du er ikke nødvendig å ringe Flygning Tjenester for a vær kort, men du er nødvendig å få vær rapporter (som kan kalles en personlig brief). Hvis du gjør alt flygning tjenester og tilfeldigvis har en ulykke, vil ulykken din inneholde detaljene om samtalen.

På samme måte spør folk, er ForeFlight en lovlig værbriefing?

Det er faktisk ikke noe slikt som " lovlig værbriefing ." FAR-ene krever bare at piloter skaffer seg "all tilgjengelig informasjon" (FAR 91.103). ForeFlight leverer vær , NOTAMs, etc. Været til ForeFlight kommer fra National Vær Service / NOAA, som er en godkjent kilde til FAA vær.

I tillegg, hvordan får jeg en flybriefing? Hvis du får en standard orientering flere timer før flygning eller når været er tvilsomt, er det en god praksis å ringe en FSS for en forkortet orientering like før start. FAA har etablert et universelt gratistelefonnummer for FSSer: 1–800–WX–BRIEF (1–800–992–7433).

Folk spør også, er ForeFlight lovlig for VFR?

Det påhviler pilot- og flyoperasjonen å bestemme lovligheten til iPad som en EFB for deres spesielle behov. Generelt er iPad -er for de fleste del 91 -operasjoner med en maksimal brutto startvekt (MTOW) på mindre enn 12.500 pund lovlig å bruke som EFB.

Er det en app for 1800WXbrief?

De ny 1800WXbrief mobilfunksjonen er superrask og brukbar. De har * ikke * enda en app for dette så her en måte å spare på de link til mobilen din så den er ett trykk tilgjengelig . Denne godkjente FAA-siden gir ikke bare flott vær, du kan åpne eller lukke flyplanen din med bare en trykk!

Anbefalt: