Hvor mange byggespesifikasjonsavdelinger er det?
Hvor mange byggespesifikasjonsavdelinger er det?

Video: Hvor mange byggespesifikasjonsavdelinger er det?

Video: Hvor mange byggespesifikasjonsavdelinger er det?
Video: Hvor mange kg kan et Ziito tøjstativ holde til? 2024, April
Anonim

De 16 divisjoner konstruksjon, som definert av Construction Specifications Institute (CSI)s MasterFormat, er den mest brukte standarden for organisering av spesifikasjoner og annen skriftlig informasjon for kommersielle og institusjonelle byggeprosjekter i USA og Canada.

Bare så, hva er de 16 byggedivisjonene?

MASTERFORMAT 1988 UTGAVE Inndeling 3 - Betong. Inndeling 4 - Murverk. Inndeling 5 - Metaller. Inndeling 6 - Tre og plast.

I tillegg, hva er CSI-formatet? Organiser konstruksjonsspesifikasjonene og prosjektinformasjonen MasterFormat er et kodesystem for organisering av byggedokumenter, kontrakter, designspesifikasjoner og driftsmanualer. Den bruker spesifikke tall og tilhørende titler som utgjør et universelt indekseringssystem.

I tillegg, hva er en 3 -delt CSI -spesifikasjon?

3 - Delspesifikasjoner EN spesifikasjon er et skriftlig dokument som i detalj beskriver omfanget av arbeidet, materialer som skal brukes, installasjonsmetode og utførelseskvalitet for en pakke arbeid som skal legges under kontrakt.

Hva er konstruksjonsspesifikasjoner?

Konstruksjonsspesifikasjoner , også kalt spesifikasjoner, er detaljene for arbeidet som må fullføres i en konstruksjon prosjekt. Disse detaljene inkluderer informasjon som materialer, omfanget av arbeidet, installasjonsprosessen og kvaliteten på arbeidet.

Anbefalt: