Hva er kortsalg med forbehold om bankgodkjenning?
Hva er kortsalg med forbehold om bankgodkjenning?

Video: Hva er kortsalg med forbehold om bankgodkjenning?

Video: Hva er kortsalg med forbehold om bankgodkjenning?
Video: Secret Formula of Sales and Marketing | Consumer Behaviour | Dr Vivek Bindra 2024, Kan
Anonim

Kjøper legger inn et tilbud Emne til utlåner godkjenning . Selger signerer kjøpers tilbud. Noteringsagent sender selgers pakke og det aksepterte tilbudet til kortsalgsbank . Godkjenning for kortsalg brevet er endelig mottatt av agenten. Hvis kjøperen ikke har kansellert tilbudet under ventetiden, vil salg det er ferdig.

Dessuten, hvor lang tid tar det for en bank å godkjenne et shortsalg?

Når et tilbud er mottatt og signert, sender jeg det til banken, sammen med selgerens korte salgspakke og en forberedt HUD. Fra det tidspunktet til tidspunktet for kortsalgsgodkjenning er den gjennomsnittlige tidslinjen omtrent 60 til 90 dager. Det betyr 30 dager å selge + 60 dager for godkjenning + 30 dager å stenge deponering = 4 måneder, i gjennomsnitt.

På samme måte, hvorfor tar det så lang tid før et kort salg går igjennom? Kort salg skjer fordi lånet på eiendommen er større enn salg pris minus alle salg utgifter. Med en kort salg , ber selgeren banken om ta mindre enn det skyldige beløpet. Selgers bank må godkjenne salg , og det er her de store forsinkelsene kan skje.

Dessuten, hvorfor skulle en bank nekte et shortsalg?

Her er grunner til det banker avvise kort salg forespørsler: Kort salg Tilbudsprisen er for lav: Banker vil be om en vurdering, noen ganger flere vurderinger, og kan også bestille en BPO. Hvis bank mener det kan tjene mer penger ved å ta eiendommen gjennom foreclosure prosedyrer, den bank vil avvise tilbudet.

Hva er kvalifikasjonene for et shortsalg?

Til kvalifisere for et shortsalg må eiendommens verdi falle under utestående pantelån (inkludert alle gebyrer og straffer). Huseieren kan bestille en formell takst for å bestemme eiendommens markedsverdi.

Anbefalt: