Hvor lenge er en FAA klasse 2 medisinsk god for?
Hvor lenge er en FAA klasse 2 medisinsk god for?

Video: Hvor lenge er en FAA klasse 2 medisinsk god for?

Video: Hvor lenge er en FAA klasse 2 medisinsk god for?
Video: 22.02.2022 зеркальная дата, поворотный момент в судьбе каждого из нас, 22 февраля, день шести двоек 2024, Kan
Anonim

Sekund- klasse medisiner er gyldig i to år for piloter som utøver kommersielle pilotprivilegier. For andre (privat eller fritidsflyger eller flyinstruktør), en andre- klasse medisinsk er gyldig i fem år hvis de er under 40 år, og to år hvis de er over 40 år.

Dessuten, hvor lenge er en FAA 1st Class Medical bra for?

Førsteklasses medisinsk sertifikater er nå gyldig for 12 måneder for piloter som ikke hadde fylt 40 år da de var medisinsk eksamener. Piloter over 40 år vil fortsette å fornye en førsteklasses medisinsk hvert halvår.

Foruten ovenfor, hva er 1. 2. og 3. klasse FAA medisinsk? Medisinsk sertifikater er utpekt som første- klasse , sekund- klasse , eller tredje - klasse . Generelt, først- klasse er designet for flytransportpiloten; sekund- klasse for kommersiell pilot; og tredje - klasse for student, fritids- og privatpilot.

Spørsmålet er deretter, hva er et medisinsk sertifikat i klasse 2?

Klasse 2 medisinske attester er for kommersielle, ikke-flyselskaper plikter, så vel som private pilotoppgaver. De sertifikat er god i 1 år for kommersiell virksomhet og 2 eller 5 år for privat pilotbruk basert på alder. Klasse 1 medisinske attester er påkrevd for flytransportpiloter som flyr rutefly.

Hva består en medisinsk klasse 2 av?

Klasse 2 Innledende Den første undersøkelsen inkluderer en grundig utforskning av din medisinsk anamnese, full fysisk klinisk undersøkelse, synsprøver, hørselstest, urinprøve og EKG. Hvis det brukes korrigerende linser, krever EASA fortsatt en kopi av synsresepten SÅ BÆRES TIL INITIAL MEDISINSK.

Anbefalt: