Vil kiselgur drepe nematoder?
Vil kiselgur drepe nematoder?

Video: Vil kiselgur drepe nematoder?

Video: Vil kiselgur drepe nematoder?
Video: Kieselguhr filtration (FKS 010 - 040 M) - EN 2024, Kan
Anonim

Diatoméjord dreper nematoder . Etter mer research fant jeg ut at du har rett - DE vil ikke skade nematoder . DE fungerer imidlertid bedre når det er tørt - tilsynelatende reduserer et godt regn effektiviteten, og du ønsker å bruke det på tørt underlag når det ikke er varslet regn på så mange dager som mulig.

På samme måte kan du spørre, skader diatoméjord nyttige insekter?

Det korte svaret er ja; det kan skade dem. Men det trenger ikke. Det er mulig å søke kiselgur for skadedyrsbekjempelse og fortsatt holde bier trygge. Som du kanskje allerede vet, er DE effektiv på insekter på grunn av eksoskelettene deres.

Har diatoméjord også holdbarhet? Hva er holdbarhet av DE. Som et naturlig forekommende mineral det har har eksistert i tusenvis av år, kiselgur utløper ikke. Du vil trenge å lagre den i et tørt miljø for å bevare effektiviteten.

Vil diatoméjord drepe melorm på denne måten?

Dette fører til at insekter tørker ut og dør, vanligvis innen en time. Diatoméjord dreper maur, bladlus, biller, lopper, fluer, melorm , midd, lus, snegler, snegler, flått, snutebiller og alle slags andre insekter. Ikke bare er det trygt og giftfritt, insekter kan aldri utvikle en immunitet mot det.

Kan nyttige nematoder infisere mennesker?

Nematoder er veldig små, mikroskopiske "ormer" som for det meste lever i jord, selv om de er "blad" nematoder lever i blader. Å være naturlig, gunstige nematoder er trygge å bruke rundt mennesker , barn og kjæledyr. Siden de er naturlige, er de også trygge for jord og vil ikke skade organismer som ikke er målgruppe, for eksempel bier eller pollinatorer.

Anbefalt: