Innholdsfortegnelse:

Hva er et inngrepsservitut?
Hva er et inngrepsservitut?

Video: Hva er et inngrepsservitut?

Video: Hva er et inngrepsservitut?
Video: ՀԵՆՑ ՀԻՄԱ_Լսեք ուշադիր_Ես ստացել եմ Փաշինյանին վերացնելու հրաման_Գլխագինը մեծ էր_ПРИЗНАНИЕ 2024, Kan
Anonim

Enkelhet eller Inngrep

An servitutt er retten til å bruke andres land til et bestemt formål, for eksempel tilgang til en strand. En veirett er en form for servitutt gitt av eiendomseieren som tillater en annen å lovlig krysse landet hans. I kontrast, en inngrep er en uautorisert oppføring på en annens land.

Tilsvarende kan man selge en eiendom med inngrep?

Enkelt sagt, en inngrep er når en annen person setter opp en struktur som trer på (eller over) landet ditt. Imidlertid, hvis du noen gang vil selge din eiendom , du vil trenger å avsløre inngrep til eventuelle potensielle kjøpere slik at de kan anser problemet som en del av deres kjøpsbeslutning.

Vet også, hva er loven om inngrep? I følge lov , paragraf 441 i den indiske straffeloven (IPC), 1860 inngrep er når noen går inn i eller på eiendom som er i besittelse av en annen med den hensikt å begå et lovbrudd eller å true, fornærme eller irritere noen som er i besittelse av slike eiendommer, og ulovlig forblir der.

Spørsmålet er også, hvordan håndterer du eiendomsinngrep?

Vanlige måter å håndtere inngrep

  1. Få en profesjonell landmåling utført. En profesjonell landmåling bør alltid være det første skrittet mot å vurdere om det er et potensielt grense- eller inngrepsproblem.
  2. Snakk ut ting og tilbud innrømmelser.
  3. Søk mekling eller en nøytral tredjepart.
  4. Hvis alt annet mislykkes, ansett en kvalifisert eiendomsadvokat.

Kan du saksøke for inngrep?

Nei. Hvis du krenker på naboens land, så din inngrep er en overtredelse. Selv om han kan saksøke deg for overtredelse, din neste vil ikke automatisk ha juridisk eiendomsrett til den delen av bygningen din som ligger på hans tomt.

Anbefalt: