Innholdsfortegnelse:

Kan du lage dine egne betongblokker?
Kan du lage dine egne betongblokker?

Video: Kan du lage dine egne betongblokker?

Video: Kan du lage dine egne betongblokker?
Video: Slik kan du lage dine egne begrepsalbum 2024, Kan
Anonim

Du vil krever sement , sand, grus og vann for å lage betongen blande. Sette sementen , sand og grus i de container kl en forhold av 1:2:3. Begynn å blande vann de beholderen og rør de blanding kontinuerlig med en stang. Hell vann til betongen blandingen blir smidig nok til å helles i de form.

Bare så, kan du lage dine egne flasker?

Blandet med vann og portland sement , kullet eller slagg er formet i en form for å produsere enten hul eller mursteinslignende blokker . Det er noe du kan lære å gjøre deg selv for din egen prosjekter eller til tjene litt ekstra penger. Vulkanisk ask eller pulverisert kull gir en mørk grå farge til slaggblokker.

Man kan også spørre, hva er den beste blandingen for betongblokker? Standardblandingen for betongblokker er 1: 3: 5, 1 del sement til 3 deler sand & 5 deler steintilslag, etter volum. 1 del sement til 8 deler blandet aggregat er omtrent det samme. Vær oppmerksom på at forholdet er forskjellig i vekt, siden ingrediensene ikke har samme tetthet.

Så, hvor mye koster det å lage en slaggblokk?

Askeklosser varierer ikke mye i kostnad uavhengig av type. Mens noen steinsteiner kan koste så lite som 95 øre stykket er gjennomsnittskostnaden for en slaggblokk $1 til $ 3 hver.

Hvordan lager du betongblokkformer?

Alt du trenger er betong og en form å støpe dem med

  1. Mål brettet og merk et merke hver 2. fot.
  2. Skjær brettet i fire 2-fots stykker ved markeringene.
  3. Fest spissene i en boksform ved hjelp av tohodede negler.
  4. Plasser blokkformen på en flat overflate.
  5. Kle blokkformen med en plastrengjøringspose.

Anbefalt: