Hva er mulighetskostnadsteori om internasjonal handel?
Hva er mulighetskostnadsteori om internasjonal handel?

Video: Hva er mulighetskostnadsteori om internasjonal handel?

Video: Hva er mulighetskostnadsteori om internasjonal handel?
Video: EBU2 Internasjonal Handel 2024, Kan
Anonim

De mulighetskostnadsteori analyser før- handel og etter- handel situasjonen under konstant, økende og avtagende mulighet kostnader mens sammenligningen kostnadsteori er basert på de konstante produksjonskostnadene i et land og komparative fordeler og ulemper mellom de to landene.

Bare så, hva er mulighetskostnadsteori?

Når et alternativ er valgt blant alternativer, vil mulighetskostnad er den " koste " påløper ved å ikke nyte fordelene forbundet med det beste alternativet. Mulighetskostnad er et sentralt begrep i økonomi , og har blitt beskrevet for å uttrykke "det grunnleggende forholdet mellom knapphet og valg".

Videre, hva er egen teori om internasjonal handel? Behov for en Separat internasjonal handelsteori . Internasjonal handelsteori er ganske enkelt en forlengelse av generell økonomisk teori på internasjonal omgivelser. Og dermed, internasjonal handelsteori er en byttegren teori der utvekslingsforhold utvikles mellom nasjoner, snarere enn mellom regioner.

Med tanke på dette, hva koster mulighetene i internasjonal handel?

De mulighetskostnad er det som er gitt opp for å ha en mengde av en annen ting. Hvis det må produseres en ekstra enhet av en vare, skal de produktive ressursene ledes fra produksjonen av en annen vare til den gitte varen.

Hvem fremmet mulighetsteorien om internasjonal handel?

Gottfried Haberler

Anbefalt: