Hvorfor har Google -logoen disse fargene?
Hvorfor har Google -logoen disse fargene?

Video: Hvorfor har Google -logoen disse fargene?

Video: Hvorfor har Google -logoen disse fargene?
Video: Hårfarve til porcelæn hud! Porcelæn teint. 2024, Kan
Anonim

"Det var mange forskjellige farge iterasjoner, "sier Kedar." Vi endte opp med det primære farger , men i stedet for å ha mønsteret i orden, setter vi en sekundær farge på L, som brakte tilbake ideen om at Google følger ikke reglene."

Ganske enkelt, hvorfor er Google-logoen farget?

De Google farger funnet i logo er blå, rød, gul og grønn. Den originale grafiske designeren av dette logo var Ruth Kedar. De farger utvalgte hadde en mening bak seg fordi de var den primære farger . Google med vilje brukt en sekundær farge på L for å vise det Google følger ikke alltid reglene.

hvorfor er Google-logoen min hvit? Å støtte de ny mulighet til å tilpasse hjemmesiden sin, Googles vanligvis fargerik logo er hvit , bagatellisere logoen så det er ikke i konflikt med en fargerikt tapet valgt av de bruker. De bildet kan endres til et annet lagerbilde, hvis ønskelig, eller erstattes med en favorittpersonlige bilde.

Man kan også spørre, hvor mange farger har Google-logoen?

fire farger

Hva betyr farger i logoer?

Et merke logo er det viktigste designelementet, fordi det er den visuelle representasjonen av selskapet og dets verdier. Det er mange beslutninger om gjøre når du oppretter en, og en av de største er farge . Dette midler at din logo kunne gjøre eller bryte en forbrukers beslutning om å bli kunde eller klient.

Anbefalt: