Innholdsfortegnelse:

Hva er portforbudet for en 14 -åring i California?
Hva er portforbudet for en 14 -åring i California?

Video: Hva er portforbudet for en 14 -åring i California?

Video: Hva er portforbudet for en 14 -åring i California?
Video: MattyBRaps - On My Own 2024, Kan
Anonim

California portforbud

Disse portforbud er vanligvis 22.00. på hverdager og kl. 12 i helgene. Visse omstendigheter vil tillate en mindreårig å forbli ute etter timer. Disse unntakene inkluderer religiøse, politiske eller pedagogiske aktiviteter, arbeid eller nødssituasjoner, eller aktiviteter med eller for en verge.

Med tanke på dette, hva er det lovlige portforbudet for en 14-åring?

I denne artikkelen, for råd om portforbud og tenåringer, står det: «For tenåringer mellom 14 og 16, American Academy of Pediatrics anbefaler en 8 eller 9 pm portforbud på skolekvelder og 10 eller 23 i helgene …”

På samme måte er klokkeslettet portforbud for mindreårige i Los Angeles? Utgangsloven i Los Angeles, California, Los Angeles, forbyr folk under 18 år å være utenfor eller på offentlige steder mellom 22.00 og soloppgang, med forbehold om en rekke unntak.

Hva er portforbudet for tenåringer?

Ungdoms portforbud er lokale forordninger som forbyr personer i en viss alder (vanligvis under 18 år) å være i offentligheten eller i en bedrift på bestemte tidspunkter (som mellom kl. 23.00 og 06.00).

Når er portforbud for 18 -åringer i California?

010 Portforbud . Det er ulovlig for alle mindreårige under alderen 18 år å forbli på et offentlig sted, eller enhver privat virksomhet som er åpen for allmennheten, mellom klokken 22.00. på hvilken som helst dag og soloppgang dagen etter; forutsatt at bestemmelsene i denne paragraf ikke får anvendelse når: A.

Anbefalt: