Hvorfor er etikk viktig i eiendom?
Hvorfor er etikk viktig i eiendom?

Video: Hvorfor er etikk viktig i eiendom?

Video: Hvorfor er etikk viktig i eiendom?
Video: Etikk hva er det? 2024, Kan
Anonim

De EIENDOMSMEGLER ®s kode for etikk er ekstremt viktig til kjøpere og selgere av eiendom eiendommer, ettersom det beskytter deres interesser og sikrer at EIENDOMSMEGLER ® hyret vil prøve å representere dem på best mulig måte.

Vet du også, hvorfor har etikk betydning i eiendom?

De eiendom industrien oppfordrer til det høyeste nivået på etikk i forretningspraksis for å fremme og bevare retten til å eie, bruke, bytte og overføre ekte eiendom. Den er viktig at utøvere i bransjen vet etiske standarder, forstå hvorfor de er viktig, og følg dem.

Er eiendom også etisk? CREAs kode for Etikk og standarder for forretningspraksis har vært mål på profesjonalitet i organisert eiendom i over 40 år. EN EIGLER® 's etiske forpliktelser er basert på moralsk integritet, kompetent service til klienter og kunder, og engasjement for allmennhetens interesse og velferd.

Spørsmålet er deretter hva etikk betyr i eiendom?

" Etikk "refererer til skikker, verdier og praksiser et samfunn eller samfunn anser for å være moralsk forsvarlig, slik vår oppførsel måles. Selv om det ikke er en offisiell kode for alle eiendom agenter, mange er medlemmer av National Association of Realtors, som har en etikk kode.

Hva er profesjonell etikk og deres betydning?

Yrkesetikk er prinsipper som styrer oppførselen til en person eller gruppe i et forretningsmiljø. I likhet med verdier gir profesjonell etikk regler om hvordan en person skal opptre overfor andre mennesker og institusjoner i et slikt miljø. Etisk prinsipper underbygge alle profesjonelle oppførselskoder.

Anbefalt: