Trenger jeg lisens for å spraye Roundup i Michigan?
Trenger jeg lisens for å spraye Roundup i Michigan?

Video: Trenger jeg lisens for å spraye Roundup i Michigan?

Video: Trenger jeg lisens for å spraye Roundup i Michigan?
Video: Improve your Russian pronunciation. Tongue-twister 2024, Kan
Anonim

Roundup ®, som alle andre ugressmiddel produkter med virkestoffet glyfosat , er en plantevernmiddel . Det er en rekke glyfosat produkter på markedet og alle sammen, når de brukes til kommersielle formål, må brukes av a sertifisert applikator . Og hvis arbeidet utføres for utleie, må firmaet bære en tillatelse.

Trenger jeg en lisens for å spraye Round Up?

Det gjør du ikke trenger lisens å kjøpe eller søke roundup til personlig bruk, du trenger lisens å lovlig bruke det kommersielt. kjøpe generisk glyfosat, mye billigere.

trenger jeg en lisens for å bruke gjødsel i Michigan? Tillatelse - Alle bedrifter som har navn og adresse på merking eller fakturering for et landbruk gjødsel produsert eller distribuert i staten Michigan er nødvendig for å få et anlegg Tillatelse . En registrering kreves for hvert merke og produktnavn for hver klasse av gjødsel produkt.

Vet du også, hvilken lisens trenger jeg for å spraye plener?

For å være kvalifisert for lisens, plen spray teknikere må fullføre et opplæringsprogram for plantevernmidler (PSEP). Disse programmene er finansiert av Environmental Protection Agency (EPA) og må oppfylle nasjonale standarder.

Hvordan får jeg en plantevernmiddellisens i Michigan?

Enkeltpersoner må være 18 år eller eldre. Enkeltpersoner må bestå den private generelle standarden eksamen (KJERNE). En ekstra standard eksamen er nødvendig for personer som bruker fumigant plantevernmidler eller søke plantevernmidler med fly. Send inn den utfylte søknaden og passende gebyr.

Anbefalt: