Hvilke QuickBooks skal jeg bruke?
Hvilke QuickBooks skal jeg bruke?

Video: Hvilke QuickBooks skal jeg bruke?

Video: Hvilke QuickBooks skal jeg bruke?
Video: Уроки по QuickBooks Desktop. Начало, Урок 1 | Lena Druchenko QuickBooks Tutorial 2024, Kan
Anonim

QuickBooks Pro er den mest populære versjonen av QuickBooks av en enkel grunn: den inneholder de mest nødvendige regnskapsfunksjonene til en fornuftig pris. Hvis du er i markedet for Windows-basert regnskapsprogramvare for små bedrifter, kommer det virkelig an på QuickBooks Pro og QuickBooks Premier.

På samme måte kan du spørre, hva er de mest grunnleggende QuickBooks?

Enkel Start er mest grunnleggende level av QuickBooks Online, og fungerer godt for bedrifter som er i oppstartsfasen med bare 1 bruker. Det er flott for bedrifter med grunnleggende bokføringsbehov. Du kan: Opprette ubegrenset antall kunder og leverandører.

Vet også, forsvinner QuickBooks skrivebord? QuickBooks skrivebord er slutt. Her er hva du trenger å vite. I fjor kunngjorde Intuit den offisielle solnedgangen til deres QuickBooks Desktop 2016 programvare. Fra 1. juni sluttet Intuit også kritiske sikkerhetsoppdateringer til programvaren deres.

Med dette i øyesyn, hvilken er bedre Xero eller QuickBooks?

Til den laveste månedsavgiften er det stor forskjell mellom de to leverandørene. Xero's Tidlig plan er $ 9 i måneden, mens QuickBooks Online Simple Start koster $ 20 i måneden. Mens bare én ansatt har tilgang til programvaren, sammenlignet med ubegrensede brukere på Xero , mangel på transaksjonsgrenser gjør det til en bedre avtale.

Hva er forskjellen mellom QuickBooks og Quickbooks Pro?

Hoved forskjeller er deres allsidighet- QuickBooks Premier tilbyr flere, bransjespesifikke versjoner, mens Pro ikke. Premier har også kraftigere rapportering – spesielt for inventar og kontraktsformål.

Anbefalt: