Hvorfor erkjenner flere toppledere viktigheten av innkjøpsforsyningshåndtering?
Hvorfor erkjenner flere toppledere viktigheten av innkjøpsforsyningshåndtering?

Video: Hvorfor erkjenner flere toppledere viktigheten av innkjøpsforsyningshåndtering?

Video: Hvorfor erkjenner flere toppledere viktigheten av innkjøpsforsyningshåndtering?
Video: Procurement Manager & Purchasing Manager - Roles and Responsibilities | AIMS UK 2024, Kan
Anonim

Toppledere er erkjenner viktigheten av å kjøpe og forsyningsstyring på grunn av følgende årsaker: Innkjøp og forsyningsstyring vil øke verdien og besparelsene. Det reduserer tiden det tar å nå markedet. Det vil forbedre omdømmet til firmaet og kvaliteten på produktet.

Hva er viktigheten av innkjøps- og forsyningsstyring derav?

Effektiv ledelse av et firmas forsyninger er ansvaret for Innkjøps- og forsyningsledere : de søker, velger, trekker sammen og til slutt få til leverandører for å sikre forsyning av materialer og tjenester som et firma trenger. De betydning av Forsyningsledelse er større enn noen gang.

Hva er viktigheten av innkjøpsstyring ved siden av ovenfor? De innkjøpsledelse må analysere og bestemme de beste leverandørene i henhold til kvaliteten på produktene og rimeligste kostnader. De gjennomgår også mange andre faktorer som om leverandøren eller leverandøren kan garantere rettidige forsendelser, hva som er deres rykte i bransjen og relevant erfaring.

På samme måte kan du spørre, hvorfor er det viktig for innkjøpsledere å forstå juridiske spørsmål?

Forsyning ledere er agenter for et firma som tar opp rollene som innkjøp og innkjøp . De inngår kontrakt for å anskaffe materialer og andre produkter etter behov for selskapet. Så ledere må ha kunnskap om juridiske problemer da de er en del i beslutningsprosessen for anskaffelser og innkjøp.

Hva er forskjellen mellom innkjøp og supply management?

Sammendrag. Innkjøp er prosessen med å få varene din bedrift trenger, mens forsyning kjede ledelse er den omfattende infrastrukturen som trengs for å skaffe deg varene.

Anbefalt: