Hva er EAP NZ?
Hva er EAP NZ?

Video: Hva er EAP NZ?

Video: Hva er EAP NZ?
Video: Топ Моменты с Twitch | Хазяева в Макдональдсе | Свадьба на Стриме | IRL на Самолете 2024, Kan
Anonim

Ansattehjelpsprogrammer (EAP) er tilgjengelige for å hjelpe ansatte med å håndtere personlige problemer som kan påvirke jobbytelsen, helse og velvære. EAPer muliggjør behandling og rehabilitering av ansatte med alkoholrelaterte problemer, og kan i noen tilfeller hjelpe med å håndtere alkoholproblemer på arbeidsplassen.

Følgelig, hva er en EAP-tjeneste?

EAP -tjenester inkludere vurderinger, rådgivning og henvisninger for ytterligere tjenester til ansatte med personlige og/eller arbeidsrelaterte bekymringer, som stress, økonomiske problemer, juridiske problemer, familieproblemer, kontorkonflikter og alkohol- og rusmisbruk.

Hva står EAP for? ansattes bistandsprogram

Også å vite er, hvordan får jeg tilgang til EAP -tjenester?

Til tilgang til EAP-tjenester gjennom vårt eksterne EAP partner, Cigna EAP , det er flere måter å gjøre det på: Du kan ganske enkelt ringe deres gratisnummer, 1- 888-431-4334 til adgang de EAP rådgivning tjenester og arbeids-/livsstøtter; eller du kan gå til Cigna EAP for å se hele deres nettverk for psykisk helse, for EAP

Hvem kvalifiserer for EAP?

utdanning Krav Arbeidsgivere forventer generelt kandidater til EAP rådgiverstillinger for å ha en master- eller doktorgrad i rådgivning, psykologi eller sosialt arbeid, og for å være lisensiert som psykisk helsepersonell i staten eller statene der de praktiserer.

Anbefalt: