Legger Bowring ned?
Legger Bowring ned?

Video: Legger Bowring ned?

Video: Legger Bowring ned?
Video: How we proved Russia was responsible for the assassination of Alexander Litvinenko #BirkbeckInspires 2024, Kan
Anonim

Ifølge dokumenter er Fluid Brands Inc 50 millioner i gjeld. Fra november 2018, begge Bue og The Bombay Company har skru av alle leverandørnettsteder og er i likvidasjonsprosess. Fra januar 2019 alle Bue og Bombay butikker er stengt.

Deretter kan man også spørre seg om Bombay gikk konkurs?

De Bombay Company begjærte kapittel 11 konkursbeskyttelse 20. september 2007. The selskap ble solgt til Gordon Brothers og Hilco, to likvidasjonsselskaper som solgte av gjenværende beholdning. Bombay Canada eies nå av Fluid Brands Inc.

Stenger også Bombay? Etter restruktureringen i 2015 stengte de 50 butikker og sa opp 164 ansatte. For øyeblikket er det 43 Bombay & Co -butikker og 38 Bowring -butikker. Fluid Brands, morselskapet til begge forhandlere, har for tiden rundt 50 millioner dollar i gjeld. Nettsteder for begge Bombay og Bowring har blitt strippet for innhold.

Vet du også, stenger Bowring i Canada?

Akkurat nå er det for øyeblikket ingen sluttdatoer for Bowring Brothers and Bombay Company butikk lukking arrangementer. Canada - Det brede salget startet i begynnelsen av november, så det er sannsynlig at salget varer til slutten av året.

Hvor mange Bowring-butikker er det i Canada?

I Canada , der er 43 Bombay butikker , som spesialiserer seg på møbler og dekorativt tilbehør, og 38 Bowring butikker , selger gaver og boligdekorasjoner.

Anbefalt: