Hva er fordelene med å ha en LLC?
Hva er fordelene med å ha en LLC?

Video: Hva er fordelene med å ha en LLC?

Video: Hva er fordelene med å ha en LLC?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

FORDELER AV EN LLC

Det begrenser ansvar for ledere og medlemmer. Overlegen beskyttelse via ladeordren. Fleksibel ledelse. Gjennomstrømningsbeskatning: overskudd deles ut til medlemmene, som beskattes for overskudd på deres personlige skattenivå.

På samme måte kan du spørre hvorfor en LLC er det beste alternativet?

Sannsynligvis den mest åpenbare fordelen med å danne en LLC beskytter dine personlige eiendeler ved å begrense ansvaret til ressursene til selve virksomheten. I de fleste tilfeller er LLC vil beskytte dine personlige eiendeler mot krav mot virksomheten, inkludert søksmål. Det er også skattefordelen til en LLC.

hva er fordelene med en LLC kontra enkeltpersonforetak? En av nøkkelen fordelene med en LLC kontra enkeltpersonforetak er at et medlems ansvar er begrenset til størrelsen på deres investering i LLC . Derfor er et medlem ikke personlig ansvarlig for gjelden til LLC . EN eneeier ville være ansvarlig for gjelden virksomheten pådrar seg.

På samme måte, hva kan jeg gjøre med en LLC?

An LLC kan brukes til å drive en bedrift, eller det kan brukes til å holde eiendeler som fast eiendom, kjøretøy, båter eller fly. Eierne av en LLC kalles medlemmer, en LLC kan være eid av én person, kalt et enkelt medlem LLC , eller en LLC kan være eid av to eller flere personer, kalt et multimedlem LLC.

Hvordan påvirker det å eie en LLC skattene mine?

De IRS behandler ett-medlem LLC som enkeltpersonforetak for avgift formål. Dette betyr at LLC seg selv gjør ikke betale skatter og gjør ikke trenger å sende inn en retur med de IRS. Som de eneste eier av din LLC , må du rapportere all fortjeneste (eller tap) av LLC på skjema C og send det inn med 1040 avgift komme tilbake.

Anbefalt: