Hvordan bruker du Black Kow-gjødsel?
Hvordan bruker du Black Kow-gjødsel?

Video: Hvordan bruker du Black Kow-gjødsel?

Video: Hvordan bruker du Black Kow-gjødsel?
Video: How To Use Procreate For Beginners (and everything I use it for) 2024, Kan
Anonim

(et lag 1 1/2 tommer tykt) og bland inn i de seks øverste delene av toppjord. Legg til et halvtommers lag med eksisterende blomsterbed og grønnsakshager Black Kow en eller to ganger i året for å opprettholde et godt nivå av organisk materiale i jorda.

Tilsvarende, hvordan bruker du svart Kow?

av seng. (Spred et lag en og en halv tomme tykt) Bland inn i de øverste seks inches av jord. For eksisterende blomsterbed og grønnsakshager, legg til et lag med en halv tomme Black Kow ® en eller to ganger i året for å opprettholde et godt nivå av organisk materiale. Huske, Black Kow ® vil ikke brenne planterøtter.

På samme måte, hva er i Black Kow-gjødsel? Black Kow ® kugjødsel er en luktfri, ugressfri, rik, kompostert jordbalsam. Den er 100% kompostert fra kugjødsel . Det returnerer til jorden de essensielle elementene som planter tar bort. Dyrk sunnere blomster, trær, busker, plener og hager ved å bruke svart lite kompostert kugjødsel.

Dessuten, er Black Kow-gjødsel bra?

Det er et naturlig organisk produkt som er aerobt kompostert og tilfører millioner av gunstige mikrober for å forbedre jordstrukturen og fremme sunn plantevekst. Black Kow har en gjødselanalyse på 0,5-0,5-0,5 og gir næringsstoffer til blomstene og grønnsakene dine.

Hvor kan jeg kjøpe Black Kow gjødsel?

Black Kow - Den modne Gjødsel - Hvor skal du Kjøpe . Black Kow ®, "Mature Gjødsel "er tilgjengelig i de fleste lagerforbedringslagre og uavhengige hagesentre. Hvis den ikke er tilgjengelig overalt, vet du at vi jobber med den. Hvis du ikke ser den i favorittbutikken din, kan du be dem om å rekkefølge den.

Anbefalt: