Kan du bruke flotte ting under betong?
Kan du bruke flotte ting under betong?

Video: Kan du bruke flotte ting under betong?

Video: Kan du bruke flotte ting under betong?
Video: Сразу соль смойте водой и скажите одно слово, больше не увидите такого человека в своей жизни 2024, Kan
Anonim

Geolift kan bidra til å løfte eksisterende betong overflater og fikse problemområdene rundt huset ditt med mye mindre arbeidskraft. Geolift fungerer for innkjørsler, fortau, terrasser, garasjegulv, til og med bassengdekk. Og ja, det er et skum, akkurat som ditt elskede sprayskum!

Også spurt, kan du bruke flotte ting på betong?

Geolift fungerer for innkjørsler, fortau, terrasser, garasjegulv, til og med bassengdekk. Og ja, det er et skum, akkurat som ditt elskede sprayskum! Geolift fungerer i tre trinn. Det første trinnet er å bore hull i problemet betong.

På samme måte kan sprayskum løfte betong? Spray skum isolasjon entreprenører bruker lignende utstyr til polyuretan betongløfting . Tradisjonell spray skum gjør ikke reagere aggressivt nok på heve betong plater. For å heve betong , må du bruke materiale spesialdesignet for gjøre så.

På samme måte blir det spurt, hva slags skum brukes til å løfte betong?

polyuretanskum

Hvordan fyller du hull under betong?

Den beste løsningen ville være å mud jack. Bor inn i plate og fylle de mellomrom med betong . Du kan også stille inn nivået for avrenning. Ta kontakt med et gjørmejakkfirma, de pumper sement under betong pads for å utjevne dem, de kan fylle hele tomrommet og forhindre sprekker før de starter.

Anbefalt: