Hva betyr Bushwahzee?
Hva betyr Bushwahzee?

Video: Hva betyr Bushwahzee?

Video: Hva betyr Bushwahzee?
Video: זרע שמשון |פרשת ויקהל | חוכמת בצלאל הרב אליהו עמר תשפ''ב 2024, Kan
Anonim

substantiv borgerskapet

middelklassene. (i marxistisk tankegang) den herskende klassen av de to grunnleggende klassene i det kapitalistiske samfunnet, bestående av kapitalister, produsenter, bankfolk og andre arbeidsgivere. Borgerskapet eier den viktigste av midler produksjonen, som den utnytter arbeiderklassen gjennom.

Herav, hva er et eksempel på en borgerlig?

Bruk borgerskapet i en setning. substantiv. De borgerskapet er definert som middelklassen, vanligvis brukt med henvisning til følelser av materialisme når man beskriver middelklassen. An eksempel av borgerskapet er middelklassen som liker å kjøpe store hus og biler. Din Ordbok definisjon og bruk eksempel.

hva gjorde borgerskapet? I marxistisk filosofi, borgerskapet er den sosiale klassen som kom til å eie produksjonsmidlene under moderne industrialisering og hvis samfunnsmessige bekymringer er verdien av eiendom og bevaring av kapital for å sikre opprettholdelsen av deres økonomiske overherredømme i samfunnet.

hva er en borgerlig livsstil?

EN Borgerlig er en person av middelklassen i et samfunn; noen hvis politiske, økonomiske og sosiale synspunkter antas å være bestemt hovedsakelig av hensyn til eiendomsverdier og respektabilitet. Dette borgerlig livsstil ble fullstendig endret som et resultat av den atlantiske slavehandelen med all rikdommen den brakte.

Betyr borgerlig rik?

Borgerlig brukes ofte feilaktig for å referere til mennesker med betydelig rikdom eller status, muligens fordi den franske uttalen får oss til å assosiere det med overflod, men ordet er av en bestemt middelklasse opprinnelse (og betydning ).

Anbefalt: