Hvordan gjenoppretter du kundefordringer?
Hvordan gjenoppretter du kundefordringer?

Video: Hvordan gjenoppretter du kundefordringer?

Video: Hvordan gjenoppretter du kundefordringer?
Video: Kundefordringer 2024, Kan
Anonim

Reversere den opprinnelige avskrivningen ved å kreditere utgiftene til tap på fordringer regnskap og debitering kundefordringer med mottatt beløp. For eksempel betaler kunden gjelden på 1500 dollar i sin helhet. Reversere den opprinnelige oppføringen ved å kreditere tapsutgiften regnskap og debitering kundefordringer med 1500 dollar.

På denne måten, når en kundefordring inndrives?

Dårlig gjeld gjenoppretting er en betaling mottatt for en gjeld som ble avskrevet og ansett som uinnkrevelig. De fordring kan komme i form av et lån, kredittgrense eller noe annet kundefordringer . Fordi det generelt genererer et tap når det er avskrevet, dårlig gjeld gjenoppretting produserer vanligvis inntekt.

For det andre, hvordan registrerer jeg en samling avskrivning? Direkte skrive - av metode til ta opp den dårlige gjeldsoppføringen i bøkene dine, debiter tapsutgiftskontoen din og krediter din kundefordringskonto. Til ta opp transaksjonen for inndriving av usikre fordringer, debiter kundefordringskontoen din og krediter utgiftskontoen for usikre fordringer.

Tilsvarende kan man spørre seg, når en tidligere avskrevet kundefordring innkreves?

Inngangen til avskrive en dårlig regnskap påvirker kun balansen kontoer : en debet til Godtgjørelse for tvilsomme Regnskap og en kreditt til Kundefordringer . Ingen kostnad eller tap rapporteres i resultatregnskapet fordi dette skrive - av er "dekket" under Tidligere justere oppføringer for estimert tap på fordringer.

Hvordan registrerer du uinnkrevbare kontoer?

Tidligere Usamlende Deretter debiterer du kontanter og kreditt kontoer fordring for kontantbeløpet du mottok. Hvis du ikke har noen reserve, vil du kreditere uinnkrevbare kontoer utgift og debet kontoer tilgodehavende for beløpet du mottok og deretter kreditere kontoer fordring og debet kontanter for samme beløp.

Anbefalt: