Hva er hensikten med en knevegg?
Hva er hensikten med en knevegg?

Video: Hva er hensikten med en knevegg?

Video: Hva er hensikten med en knevegg?
Video: Takstoler 2024, Kan
Anonim

EN knevegg er en kort vegg , vanligvis under en meter i høyden, brukt til å støtte takene i tømmer takkonstruksjon. Knevegger er vanlige i gamle hus hvor taket i øverste etasje er et loft, det vil si at taket er undersiden av taket og skrår ned på en eller flere sider.

Ganske enkelt, er knevegger bærende?

Hvis en vegg har ingen vegger , innlegg eller annen støtte rett over det, er det langt mindre sannsynlig at det er det laste - peiling . Hvis du har et uferdig loft, men se knevegger ( vegger under 3 'i høyden som støtter takbjelkene) er de sannsynligvis rett over a laste - bærende vegg også.

Man kan også spørre, er det nødvendig med knevegger? Knevegger finnes ikke på alle loft, og det er de ikke absolutt nødvendig . Men de er kjempe gode å ha. Hvis loftsrommet ditt er innrammet med sperrer og er uferdig, har det en trekantet form. Jo høyere jo knevegg , jo større mengde nyttig vegg plass du lager på det ferdige loftet ditt.

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom en ponnvegg og en knevegg?

EN Ponnivegg , noen ganger kalt en splittelse vegg , er en vegg med to separate vegg typer for øvre og nedre del. Knevegger finnes vanligvis ved siden av toppetasjen Loftrom. Knevegger er litt som Attic Vegger inn at de ikke er ment å generere til full takhøyde.

Hva er et kneveggfundament?

En "Stam vegg "eller" Knevegg " er et segment av en grunnmur som ikke har kontinuerlig høyde fra støttepunkt til støttepunkt. en grunnmur vil bli støttet på toppen av en gulvmembran og i bunnen av en plate.

Anbefalt: